Який смартфон краще купити?
Участников: 3
Страница 1 из 1
Який смартфон краще купити?
Всім привіт! Хочу дівчині на її День народження подарувати смартфон, правда не знаю, який краще вибрати. Порадьте не надто дорогий смартфон з гарною камерою, і пам'яттю, і інтернет-магазин, де його можна купити.
dapar12772- Сообщения : 397
Очки : 28569
Дата регистрации : 2021-01-25
Re: Який смартфон краще купити?
Для кожної дівчини важливо щоб у смартфоні була камера хороша, щоб можна було робити багато красивих фотографій, і звичайно пам'ять, щоб зберігати багато файлів. На яку суму ти сподіваєшся купити дівчині телефон?
калинка- Сообщения : 213
Очки : 34897
Дата регистрации : 2020-03-03
Моя дівчина дуже любить фотографуватися, але смартфон у неї слабкий із середньою камерою, та й пам'яті мало. Розраховую купити смартфон до 10 тисяч гривень. Може порадиш якусь конкретну модель за цією ціною і з такими характеристиками?
dapar12772- Сообщения : 397
Очки : 28569
Дата регистрации : 2021-01-25
Я можу дати тобі пораду від себе з жіночої точки зору, з приводу покупки подарунка для дівчини на День народження.
Смартфон Samsung Galaxy M13 4/128Gb https://ringoo.ua/smartfoni-i-telefoni/smartfoni це чудовий подарунок для дівчини, особливо якщо вона любить фотографувати та користуватися соціальними мережами. Камера в цьому смартфоні справді хороша, а також у нього достатньо пам'яті, щоб зберегти всі її улюблені фотографії та програми. Крім того, ціна на цей смартфон зараз досить вигідна по знижці, і безкоштовна доставка, так що це ще один плюс.
Смартфон Samsung Galaxy M13 4/128Gb https://ringoo.ua/smartfoni-i-telefoni/smartfoni це чудовий подарунок для дівчини, особливо якщо вона любить фотографувати та користуватися соціальними мережами. Камера в цьому смартфоні справді хороша, а також у нього достатньо пам'яті, щоб зберегти всі її улюблені фотографії та програми. Крім того, ціна на цей смартфон зараз досить вигідна по знижці, і безкоштовна доставка, так що це ще один плюс.
калинка- Сообщения : 213
Очки : 34897
Дата регистрации : 2020-03-03
Уважаю за откровенность! НО! Сам посмотри зеркало 1xbet 1xbetzercalo.ru/registration-1xbet/ и я верен, что поймёшь, что это совсем не реклама. Реклама--это не моё. Я глухой и поэтому на форумах общаюсь
PowerBlack- Сообщения : 771
Очки : 18751
Дата регистрации : 2022-06-19
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: