Де краще шукати взуття?
Участников: 5
Страница 1 из 1
Де краще шукати взуття?
Де ви зазвичай собі купуєте взуття? Мені якось набридло брати яку завгодно і потім викидати після першого сезону. Та й хотілося б щось зручне собі підібрати, бо останнім часом досить багато ходжу.
Yno- Сообщения : 218
Очки : 34564
Дата регистрации : 2020-03-21
Re: Де краще шукати взуття?
Це де ви собі купували взуття, що воно після першого сезону викидалося? У мене зазвичай як мінімум два сезони відходжує. Але правда я і ходжу не дуже багато і часто їжджу на громадському транспорті.
"Самое обидное, что в информационной войне всегда проигрывает тот, кто говорит правду. Он ограничен правдой, лжец может нести все что угодно." - Роберт Шекли
Ось я якраз і не їжджу в громадському транспорті і волію пішки добиратися до роботи. Хоча там теж чимало різноманітної біганини. А взуття купував у першому магазині, що трапився.
Yno- Сообщения : 218
Очки : 34564
Дата регистрации : 2020-03-21
Я теж люблю багато ходити і з цим моє взуття чудово справляється. Деякі пари вже третій сезон у мене та з ними повний порядок. Навіть набійки не доводилося міняти. Дивіться, зараз чорна п'ятниця у Vitto Rossi https://vittorossi.ua/ua/black-friday/ Можна досить за низькою ціною купити гарне взуття. Наскільки я пам'ятаю, то у мене усi пари купленi в цьому інтернет-магазині. І там не лише жіноча, а й чоловіча є i досить рiзноманiтний вибiр. Чоловік часто там собі купує взуття.
VladislavaE- Сообщения : 169
Очки : 34985
Дата регистрации : 2020-02-24
О, чоловікові саме треба взуття на роботу купити. Щось типу кроксів
Кашуля- Сообщения : 66
Очки : 25908
Дата регистрации : 2021-05-13
Я вам скину ще один сайт з взуттям та одягом - це Кідіум, тут можна знайти чоловічі крокси https://kidium.com.ua/categories/sabo-kroksy-cholovichi по нормальним цінам. Дивіться асортимент взуття для чоловіків на сайті, там зручний та простий пошук. Можна порівняти моделі або ціни, обрати найвигіднішого продавця.
Симпатик- Сообщения : 155
Очки : 31010
Дата регистрации : 2020-09-05
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: