Де краще купити золотий браслет?
+3
юпитер
калинка
dapar12772
Участников: 7
Страница 1 из 1
Де краще купити золотий браслет?
У дочки буде вісімнадцятиріччя, хочу їй подарувати подарунок на все життя. Думаю що варто їй подарувати браслет золотий, вона завжди любила такі прикраси, ось тільки бюджету раніше не було.
dapar12772- Сообщения : 397
Очки : 28549
Дата регистрации : 2021-01-25
Re: Де краще купити золотий браслет?
Я сама як дочка можу зрозуміти! Я сама люблю всякі прикраси, мені недавно мама подарувала старе намисто і браслетік, я в цьому браслетику тепер постійно ходжу, у нього ще є камінчик, він так красиво виглядає.
калинка- Сообщения : 213
Очки : 34877
Дата регистрации : 2020-03-03
Ну ось, прямий доказ!) Шкода що ваша мама не говорила вам де вона це багатства купила, я б замовив би і своєї дочки, до речі камінчик теж хороший варіант на браслеті, тільки щоб камінчиків було небагато.
dapar12772- Сообщения : 397
Очки : 28549
Дата регистрации : 2021-01-25
dapar12772 пишет:У дочки буде вісімнадцятиріччя, хочу їй подарувати подарунок на все життя. Думаю що варто їй подарувати браслет золотий, вона завжди любила такі прикраси, ось тільки бюджету раніше не було.
Я своїй дружині купувати не так давно красивий браслет з білого золота, виглядає він красиво, а головне дружині сподобався.
Раджу вам теж браслет купити в Українському https://kuz.ua/ua/brasleti/ інтернет магазині, раджу не зупинятися тільки на звичайному золоті, адже також красиво виглядає біле золото, а під нього до речі красиво виглядають камінчики, думаю що це буде відмінний варіант для покупки, браслет з білого золота з єдиним красивим камінчиком.
юпитер- Сообщения : 336
Очки : 29238
Дата регистрации : 2020-12-16
А я хочу мужу на день рождение подарить браслет, правда он не любит золото, может быть есть другие варианты браслетов на руку для мужчин?
ZINAiDA758- Сообщения : 48
Очки : 30892
Дата регистрации : 2020-09-05
Золотые браслеты это, безусловно, классика, но мне не очень такие нравятся, сегодня есть более интересные варианты. К примеру, ювелирная компания Oniks представляет вашему вниманию кожаные браслеты в Украине http://gorod-online.net/news/zhizn/19396-podbiraem-kozhanye-braslety-v-ukraine-i-dolgo-ikh-nosim-zapominaem-prostye-pravila-ukhoda-ot-oniks , весьма стильные и необычные аксессуары. Такой браслет я дарила своему мужу на день рождение, подарок ему понравился и сейчас он часто одевает свой новый браслет.
RustiaEm- Сообщения : 44
Очки : 26254
Дата регистрации : 2021-04-24
Почему именно золотой хотите? Сейчас больше серебро в моде!
Penrushkina- Сообщения : 36
Очки : 32878
Дата регистрации : 2020-05-27
Penrushkina- Сообщения : 36
Очки : 32878
Дата регистрации : 2020-05-27
Penrushkina пишет:Почему именно золотой хотите? Сейчас больше серебро в моде!
Поддерживаю! Недавно я купила себе очень крутой браслет на сайте производителя “Голден Сільвер”. Делюсь с вами ссылкой на их Ювелирный магазин онлайн https://goldensilver.ua/ru/ Здесь очень классный ассортимент, просто разбегаются глаза, и хочется взять все и сразу) Цены невысокие, выгоднее я нигде не видела! Так что советую взять себе на заметку адресок, пригодится и не раз!
Rlara- Сообщения : 72
Очки : 34776
Дата регистрации : 2020-02-24
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: