Що скажете про стиль вінтаж у дизайні?
Участников: 3
Страница 1 из 1
Що скажете про стиль вінтаж у дизайні?
Мене завжди приваблював вінтажний стиль з його унікальними предметами інтер’єру, які немов дихають історією. Зараз планую оновити свою квартиру і хочу зробити її в вінтажному стилі, але не знаю, з чого почати. Що ви порадите: які меблі, декор або кольори найкраще підходять для створення такої атмосфери? Можливо, є якісь улюблені елементи, без яких цей стиль неможливий?
potujniy- Сообщения : 8
Очки : 1416
Дата регистрации : 2024-09-15
Re: Що скажете про стиль вінтаж у дизайні?
Вінтажний стиль – це перш за все увага до деталей та наявність речей з минулого, які додають шарму. Для початку можна використовувати антикварні меблі або їх репліки. Часто вибирають столи, комоди, шафи зі старовинними формами. Щодо декору, це можуть бути порцелянові вази, старовинні рамки для фотографій, дзеркала у важких рамах. Кольори – пастельні, приглушені, як-от блідо-рожевий, кремовий, м'ятний.
Luter90- Сообщения : 97
Очки : 22641
Дата регистрации : 2021-10-25
Я люблю старовинні меблі і вже придивилася декілька цікавих предметів. Але як зробити так, щоб квартира не виглядала занадто "запиленою" чи застарілою? Мені хотілося б зберегти затишок і легкість простору, але не переборщити з вінтажем. Які ще є варіанти, щоб урівноважити стиль?
potujniy- Сообщения : 8
Очки : 1416
Дата регистрации : 2024-09-15
Щоб зберегти баланс між затишком і вінтажною естетикою, можна додати сучасні елементи до інтер’єру. Наприклад, поєднуй вінтажні меблі з мінімалістичними світильниками або сучасними текстурами на килимах і подушках. Уникай надмірного нагромадження старовинних речей, щоб не створювати відчуття перевантаженості. Декілька ключових акцентів, таких як грамофон або старовинна картина, допоможуть створити потрібну атмосферу дизайну https://nsdgroup.com.ua/uk/vintazh-stil/ але не будуть домінувати. Якщо тобі потрібні конкретні приклади чи ідеї для натхнення, рекомендую звернути увагу на сайт НСДгруп, де можна знайти багато варіантів для оформлення інтер’єру в стилі вінтаж.
Luter90- Сообщения : 97
Очки : 22641
Дата регистрации : 2021-10-25
Для украшений и в качестве сувениров можно в магазине "Наши Подарки" купить матрешки разные. Качество хорошее, цена невысокая, и есть куча различных дизайнов в каталоге, так что можно подобрать самые разные матрешки на любой вкус. Плюс, в этом магазине действует оперативная качественная доставка.
Erennal- Сообщения : 7
Очки : 967
Дата регистрации : 2024-10-07
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: