Професійна косметика цікавить
Участников: 4
Страница 1 из 1
Професійна косметика цікавить
Доброго дня! Мені потрібен магазин, де можна придбати професійну косметику для догляду за шкірою обличчя. Чи можете порекомендувати якісь перевірені місця в Києві або онлайн-магазини з широким асортиментом?
burda- Сообщения : 135
Очки : 30203
Дата регистрации : 2020-10-16
Re: Професійна косметика цікавить
Я завжди шукала ефективні засоби для догляду за шкірою, які дійсно допомагають зберегти її молодість і красу. Сироватки для обличчя https://alissabeaute.com.ua/uk/product-category/category/serum/ Alissa Beaute стали для мене справжнім відкриттям! Зокрема, сироватки для обличчя цієї марки вразили своєю якістю. Вони містять активні інгредієнти, які глибоко зволожують і живлять шкіру, що помітно покращує її текстуру і тонус. Особливо мені подобається їхня легка текстура, яка швидко вбирається і не залишає жирного блиску. Сироватки Alissa Beaute допомогли мені виглядати молодшою і свіжою, і я беззастережно рекомендую їх усім, хто прагне підтримувати свою шкіру в ідеальному стані.
юпитер- Сообщения : 334
Очки : 29236
Дата регистрации : 2020-12-16
Мне надо для работы приобрести масло для усов и бороды. Что посоветуете?
cawosa- Сообщения : 151
Очки : 34348
Дата регистрации : 2020-03-22
Мой муж пользуется профессиональной косметикой, использует масло для усов и бороды https://forbarber.com/ru/oliya-dlya-borodi/ с натуральным составом из популярного магазина для берберов ForBarber. У него кожа не реагирует на него, а усы становятся мягкими и ухоженными. Идеальный вариант для чувствительной кожи!
nejolay- Сообщения : 49
Очки : 23569
Дата регистрации : 2021-09-06
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: