Одяг для вагітних
Участников: 4
Страница 1 из 1
Одяг для вагітних
Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, де можна знайти стильний та комфортний одяг для вагітних? Шукаю щось, що підкреслить мої форми і не буде виглядати занадто "мамино". Можливо, в когось є досвід у виборі такого одягу?
dapar12772- Сообщения : 397
Очки : 28529
Дата регистрации : 2021-01-25
Re: Одяг для вагітних
Привіт! Я знаю чудовий магазин, де можна знайти стильний одяг для вагітних. Спробуйте заглянути в магазин "Мамине щастя" , вони мають гарний асортимент та доступні ціни. Моя дружина там знайшла декілька класних речей для себе.
юпитер- Сообщения : 334
Очки : 29216
Дата регистрации : 2020-12-16
Привіт! Запитав у своєї дружини, де вона замовляла ) Моя дружина рекомендує магазини "Магія Мами" і "BabyBump" , у них дійсно гарний вибір для вагітних. Особливо приємно, що там можна знайти не лише стильні, але й комфортні речі, які підійдуть на будь-який термін вагітності.
Karpov- Сообщения : 19
Очки : 16629
Дата регистрации : 2022-08-16
Вітаю та бажаю легкості вагітності! Щодо одягу для вагітних, хочу порекомендувати звернутися до магазину «Ма». Окрім чудового асортименту для дітей, у них також є чудовий вибір недорогого, але якісного одягу для вагітних https://ma.com.ua/dlya-mam-1/odezhda-dlya-beremennykh . Я там купувала собі кілька речей, і залишилася задоволеною. Якість матеріалів і зручність на висоті. Їх асортимент включає в себе як дорогі бренди, так і бюджетні варіанти, але завжди з високою якістю. Враховуючи потреби вагітної жінки та майбутньої мами, я б порекомендувала "Ма" як відмінний вибір для покупок. Насолоджуйтеся вашим періодом вагітності та стильним одягом!dapar12772 пишет:Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, де можна знайти стильний та комфортний одяг для вагітних? Шукаю щось, що підкреслить мої форми і не буде виглядати занадто "мамино". Можливо, в когось є досвід у виборі такого одягу?
калинка- Сообщения : 212
Очки : 34854
Дата регистрации : 2020-03-03
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: