Догляд за фільтром
Участников: 2
Страница 1 из 1
Догляд за фільтром
Підкажіть будь ласочка, хто знає як правильно здійснювати догляд за фільтром зворотного осмосу. Картриджі мі недавно міняли, але вода все одно з якимось запахом. Не можу зрозуміти в чому причина і як її усунути.
Хвалько- Гость
Re: Догляд за фільтром
Важко щось сказати, бо я не дуже розумію в цих проблемах. Може щось забилось чи ще щось. Вам у фахівців треба питати що сталося, раз картриджі нови, а вода не якісна. Так швидше за все буде.
Milenkov- Гость
Теж вважаю що вам потрібно шукати фахівців які можуть сказати що саме трапилось.
Звісно сами ви цю проблему не зможете вирішити, може багато причин що саме сталося. Ось я теж хочу фільтр поставити на воду, буду зразу питати що робити щоб він якісно працював.
Звісно сами ви цю проблему не зможете вирішити, може багато причин що саме сталося. Ось я теж хочу фільтр поставити на воду, буду зразу питати що робити щоб він якісно працював.
пани таля- Сообщения : 48
Очки : 29054
Дата регистрации : 2020-12-04
Вам треба придбати Біоцид ECOCIDE DB5 RO https://ecosoft.ua/ua/biotsid-ecosoft-ecocide-db5-ro-10-kg/ це такий розчин, для того щоб обробити мембрани у встановленому фільтрі та захистити їх від шкідливих бактерій, грибів, ціанобактерій, дріжджів то що.
Біоцид безпечний для навколишнього середовища, оскільки легко та швидко руйнується. Я використовую цій розчин коли міняю картриджі на фільтри зворотного осмосу у своєму домі.
І вода в мене в крані завжди приємна на смак та чиста на вигляд.
Біоцид безпечний для навколишнього середовища, оскільки легко та швидко руйнується. Я використовую цій розчин коли міняю картриджі на фільтри зворотного осмосу у своєму домі.
І вода в мене в крані завжди приємна на смак та чиста на вигляд.
Vertov- Сообщения : 81
Очки : 35285
Дата регистрации : 2020-01-30
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: