Хочу купити планшет у Львові
Участников: 4
Страница 1 из 1
Хочу купити планшет у Львові
Усім доброго вечора. Мені потрібно купити новий планшет. У хрещеника незабаром день народження і вирішив зробити йому такий сюрприз. Шукаю хорошу крамницю, де мені не продадуть підробку. Куди ви мені порадите звернутись?
Re: Хочу купити планшет у Львові
Добрий вечір. Я своєму племіннику нещодавно теж на подарунок купувала новий планшет. Якщо вас цікавить, де можна його купити і не потрапити на підробку, можу вам порадити один відмінний інтернет-магазин.
dapar12772- Сообщения : 282
Очки : 21158
Дата регистрации : 2021-01-25
Було б непогано, щоб ви мені допомогли. Саме такий магазин я шукаю. Не хочу викинути гроші на вітер. Де ви купували? У якому інтернет-магазині? І який планшет ви мені порадили б?
Якщо не хочете викинути гроші на вітер, раджу вам звернутись до інтернет-магазину "Алло". Я завжди купую лише тут. В наявності тільки якісна техніка за доступними цінами. Довіряю йому понад два роки. Вам можу порекомендувати планшет Xiaomi Pad 5. Діагональ його дисплея 10.9 дюймів. Оперативна пам'ять 6 Гб. Операційна система Android 11. Більше вибору планшетів у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/products/internet-planshety/ ви можете подивитися на сайті магазину. В наявності величезний вибір інших відмінних варіантів. Бажаю вам вдалої покупки.

dapar12772- Сообщения : 282
Очки : 21158
Дата регистрации : 2021-01-25
А ноутбук где можно не очень дорого купить?
Rlara- Сообщения : 65
Очки : 27549
Дата регистрации : 2020-02-24
Rlara пишет:А ноутбук где можно не очень дорого купить?
Я знаю отличный магазин ноутбуков в Киеве https://noteboochek.com.ua/ Ловите ссылку, там вы точно сможете недорого купить хорошую модель ноута от достойного производителя. Мы с мужем тут не раз покупки делали, покупали устройства для себя и на подарки близким. Всегда оставались довольны сервисом, и тем, что удавалось сэкономить.

Penrushkina- Сообщения : 31
Очки : 25653
Дата регистрации : 2020-05-27
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: