Куди продати волосся?
Участников: 4
Страница 1 из 1
Куди продати волосся?
Я чула, що можна продати своє волосся. Як це працює? Який цінник за мої волосся? І хто купує волосся? Може хтось поділитись таким досвідом? Буду вдячна за поради.
калинка- Сообщения : 164
Очки : 22620
Дата регистрации : 2020-03-03
Re: Куди продати волосся?
Так, можна продати волосся, але цінник залежить від довжини та якості волосся, а також від компанії, яка його купує.
Для продажу волосся, його потрібно зібрати в пучок та відправити до компанії, яка займається цим видом бізнесу.
Для продажу волосся, його потрібно зібрати в пучок та відправити до компанії, яка займається цим видом бізнесу.
dapar12772- Сообщения : 201
Очки : 16081
Дата регистрации : 2021-01-25
Компанії, що купують волосся, зазвичай використовують його для виготовлення париків, волосяних нащіпок або для досліджень. Іноді волосся використовують у медичних цілях для виготовлення перукарських виробів для пацієнтів, які пройшли хіміотерапію.
юпитер- Сообщения : 137
Очки : 16777
Дата регистрации : 2020-12-16
Якщо ви хочете продати волосся, то важливо знати, що його якість та довжина маєють велике значення. Якщо маєте здорове та довге волосся, то можна очікувати хорошої ціни. Процедура продажу волосся може здатися трохи складною, тому я рекомендую переглянути сайт компанії Natural Hair https://naturalhairkiev.com/ , де ви можете знайти детальну інформацію про процес продажу волосся та цінник за нього. Вони мають великий досвід у цій галузі та дбають про задоволення своїх клієнтів. Зараз популярні волосся, які не фарбувалися та не піддавалися хімічному впливу, тому якщо у вас саме таке волосся, ви можете очікувати досить високої ціни за нього.калинка пишет:Я чула, що можна продати своє волосся. Як це працює? Який цінник за мої волосся? І хто купує волосся? Може хтось поділитись таким досвідом? Буду вдячна за поради.

Karpov- Сообщения : 11
Очки : 4453
Дата регистрации : 2022-08-16
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: