Страховка
Участников: 4
Страница 1 из 1
Страховка
Срочно нужно до выходных оформить страховой поли, а то на Киев нужно съездить, а страховка в пятницу как назло заканчивается. Подскажите где оформить после 18.00 можно?
юпитер- Сообщения : 334
Очки : 29236
Дата регистрации : 2020-12-16
Re: Страховка
Слушайте, а вы слышали о страховании онлайн? Оформить страховку можно и после полуночи, когда вам удобно. Купить ОСАГО онлайн по дешевке можно на сайте https://hotline.finance/insurance-all где собраны предложения от более чем 50 популярных страховых компаний. Советую, сама там часто оформляю.
Til_reva- Сообщения : 17
Очки : 15811
Дата регистрации : 2022-09-27
Думки про те, як оформити автоцивілку на новий автомобіль, не дають спокою. Друзі радять звернутися до перевіреної страхови компанії, але я не знаю, куди саме піти. Можливо, хтось знає, де краще оформити автоцивілку?
kuran- Сообщения : 54
Очки : 7062
Дата регистрации : 2023-12-12
Коли я придбав новий автомобіль, першим кроком стало оформлення страховки Ця найдешевша автоцивілка https://ingo.ua/services/avtostrahuvannya/avtoczivilka-3-v-1 стала моїм надійним захистом на дорозі, забезпечуючи фінансову підтримку в разі непередбачених обставин. Завдяки автоцивілці я можу зосередитися на комфортній їзді, не турбуючи себе можливими витратами на ремонт або компенсацію шкоди. Страховка швидко і зручно оформлюється через інтернет, що заощаджує час. Вона також є обов'язковою, тому я можу бути спокійним за виконання законодавчих вимог. Це дійсно спрощує життя водієві.
Luter90- Сообщения : 97
Очки : 22641
Дата регистрации : 2021-10-25
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: