Автоматизация бизнеса
Участников: 3
Страница 1 из 1
Автоматизация бизнеса
Подскажите, какое ПО лучше заказать? Смотрю здесь https://skyservice.pro/ru/automation/cafe/
и здесь хороший выбор довольно таки.
и здесь хороший выбор довольно таки.
maxxxi- Сообщения : 264
Очки : 28108
Дата регистрации : 2021-02-27
Re: Автоматизация бизнеса
Дуже потрібна допомога у пошуку програми для ветеринарних клінік. Я працюю у ветеринарній клініці і нам необхідна сучасна та зручна програма, яка б допомогла нам легко та швидко зареєструвати пацієнтів, вести медичну картку і контролювати всю нашу діяльність.
юпитер- Сообщения : 334
Очки : 29236
Дата регистрации : 2020-12-16
Re: Автоматизация бизнеса
З радістю допоможу тобі з пошуком програми для ветеринарних клінік. Я недавно відкрив супер сайт для ветеринарів і фахівців з тваринного здоров'я - Еnote.vet. На цьому сайті ти можеш знайти неймовірно корисну і сучасну програму для ветеринарних клінік і аптек https://enote.vet/ . Її основні функції включають ведення медичних досьє на тварин, планування прийому, контроль за складом медичних препаратів, видачу рецептів та багато іншого. Що так само важливо, що програма є інтегрованою з базою знань про ліки та аналоги, що дозволить швидко і правильно призначити лікування в кожному конкретному випадку. Думаю, це буде ідеальне рішення для вашої ветеринарної клініки.
зубник- Сообщения : 93
Очки : 26481
Дата регистрации : 2021-04-16
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: