Квіти в циліндричній коробці
Участников: 3
Страница 1 из 1
Квіти в циліндричній коробці
Хлопці, ви колись були у Львові? Справа в тому, що я збираюся їхати в це місто до сестри на весілля, мені потрібно дізнатися, де можна у Львові купити квіти в циліндричній коробці, такі букети зараз дуже популярні.
юпитер- Сообщения : 334
Очки : 29236
Дата регистрации : 2020-12-16
Re: Квіти в циліндричній коробці
Я один раз купував такий букет для дружини, тільки він довго не простояв, квіти швидко зав'яли. Ще якщо чесно моїй коханій не дуже сподобався такий букет, може вам краще подарувати звичайні троянди?
Andreas- Сообщения : 218
Очки : 35102
Дата регистрации : 2020-02-24
Ви мені порадьте Львівський магазин квітів, у якому є квіти в коробці, далі я вже сам розберуся, що мені купувати. Просто мені напевно краще знати, які квіти купувати для своєї сестри.
юпитер- Сообщения : 334
Очки : 29236
Дата регистрации : 2020-12-16
Добридень! Ще восени минулого року я переїхав жити до міста Львова, тому я можу вам порадити квітковий магазин Квітна, на сайті якого ви зможете замовити квіти у коробці https://kvitna.ua/collection/flowers-in-box широкий асортимент, є відео букетів .юпитер пишет:Хлопці, ви колись були у Львові? Справа в тому, що я збираюся їхати в це місто до сестри на весілля, мені потрібно дізнатися, де можна у Львові купити квіти в циліндричній коробці, такі букети зараз дуже популярні.
Після того як вивчіть онлайн вітрину, виберіть необхідний для вас букет, зателефонуйте продавцю і замовте букет. Після чого вже вирішите, їхати в магазин самостійно або попросити доставку, до речі так забув сказати у них є кур'єр.
Скажу, квіти у цьому магазині я купував кілька разів, вони завжди довго стоять вазі, добре пахнуть, дівчина всім задоволена.
dapar12772- Сообщения : 397
Очки : 28549
Дата регистрации : 2021-01-25
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: