Квартира
Участников: 4
Страница 1 из 1
Квартира
Мы хотим купить квартиру. Но только в новом доме, пересмотрев все что нам подходит по цене, району, планировке и метражу решили приобрести квартиру в жк рыбальский от застройщика saga-development.com.ua кто-то на форуме уже стал инвестором в этом жк? Давайте дружить.
Alfiik- Сообщения : 49
Очки : 47827
Дата регистрации : 2018-05-13
Re: Квартира
Шукаю забудовника для купівлі квартири в Івано-Франківську. Що треба знати про обрання будівельної компанії? Яку інформацію потрібно зібрати та як саме провести дослідження? Які критерії оцінки будівництва?
женуэль- Сообщения : 83
Очки : 30535
Дата регистрации : 2020-09-25
Якщо ви шукаєте забудовника в Івано-Франківську, рекомендую звернути увагу на компанію Забудовник blago. Зараз досить крута пропозиція відносно того аби придбати квартири в Івано-Франківську https://blagodeveloper.com/projects/a5/ . Це забудовник, який відповідає всім потребам та вимогам сучасного ринку нерухомості. Їхні проекти - це втілення найкращих світових стандартів забудови. Компанія має бездоганну репутацію, що підтверджується якістю робіт та довгостроковою гарантією на нерухомість.
юпитер- Сообщения : 334
Очки : 29236
Дата регистрации : 2020-12-16
Завжди мріяла мати нерухомість на заході нашої країни, а саме на Закарпатті, так як це моє улюблене місце відпочинку. Тому на сайті агенції з продажу нерухомості Вuy Нouse купити будинок в Ужгороді не дорого https://buyhouse.com.ua/nerukhomist-uzhhorod/prodazh-budynkiv . Я знайшла собі чудову квартиру. Там дуже великий вибір нерухомості, тому мені було важко зробити свій вибір. Але все ж таки я обирала, щоб і з фінансової ст мені допомоглиорони мені все підійшло.
RustiaEm- Сообщения : 44
Очки : 26254
Дата регистрации : 2021-04-24
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: