Купити якісні вітаміни
Участников: 3
Купити якісні вітаміни
Привіт всім! Хто для себе купує вітаміни та приймає їх регулярно? Чи потрібно взагалі приймати, на постійній основі, вітамінні комплекси? Як ви вважаєте? І якщо можете порадити щось конкретне, напишіть, будь ласка.
Karpov- Сообщения : 10
Очки : 3372
Дата регистрации : 2022-08-16
Re: Купити якісні вітаміни
Моя думка: не треба приймати ніяких пігулок додатково, якщо харчуєтесь правильно та збалансовано. Якщо відчуваєте, що харчуватись так не можете, приймайте вітаміни додатково.
юпитер- Сообщения : 126
Очки : 15684
Дата регистрации : 2020-12-16
Та ви знаєте, я взагалі сумніваюсь, що в будь-кого воно правильне і збалансоване, тим більше зараз, коли потрібні та важливі продукти так здорожчали. Тому і схиляюсь до того, що треба таки приймати вітамінні добавки додатково.юпитер пишет:Моя думка: не треба приймати ніяких пігулок додатково, якщо харчуєтесь правильно та збалансовано. Якщо відчуваєте, що харчуватись так не можете, приймайте вітаміни додатково.
Karpov- Сообщения : 10
Очки : 3372
Дата регистрации : 2022-08-16
Я думаю, що зимою та весною особливо потрібно вживати додатково вітамінні добавки. Тому що влітку та восени, при умові регулярного вживання фруктів, ягід, овочів та зелені, організм насичується необхідною кількістю важливих речовин.
А от зимою та весною краще приймати вітаміни додатково, у вигляді пігулок. Я вчора отримала замовлення від аптеки Подорожник, в якому є також і вітаміни, до речі. Почну приймати зараз Квадевіт Актив, наприклад. Мені ці вітаміни порадила наша сімейна лікарка.

А от зимою та весною краще приймати вітаміни додатково, у вигляді пігулок. Я вчора отримала замовлення від аптеки Подорожник, в якому є також і вітаміни, до речі. Почну приймати зараз Квадевіт Актив, наприклад. Мені ці вітаміни порадила наша сімейна лікарка.

калинка- Сообщения : 155
Очки : 21525
Дата регистрации : 2020-03-03
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: